Tykkään näemmä viettää hiljaiseloa useita kuukausia ja sitten ponnahtaa paikalle kirjoittamaan jotakin randomia. Niin tälläkin kertaa. Tähän ei kukaan varmaankaan edes lue, joten on aivan sama, mitä moskaa tänne suherran.

Ensinnäkin, työt. Ensimmäiset kuukaudet ihka ensimmäisissä töissäni ovat menneet niin hienosti, että toivoisin jo saavani pysyvän paikan heti määräaikaissopimuksen loputtua. Siihen on pieni mahdollisuus, sillä yksi työntekijöistä jää varmaan melko pian eläkkeelle, ja minulla saattaisi kai olla mahdollisuus täyttää hänen jättämänsä vakiopaikka. Se olisi kyllä ihannetilanne. Harmi vain, että aivan varmaa tietoa tämän työntekijän eläkkeellejäännistä ei tässä vaiheessa ole. Teen kuitenkin parhaani, niin ehkä työnantajani haluavat pitää minut vielä kahden ensimmäisen vuoden jälkeenkin. Alle kouluikäisten kerhojen vetäminen on kyllä rankkaa, mutta samaan aikaa hauskaa. Työpäivät kuluvat nopeasti ja sitä rataa. Plus, tuntimäärä viikossa on vain 33 ja palkka on silti tosi hyvä. En voisi parempaa toivoakaan.

Fansubrintamalla edetään hitaasti. Olen kyllä saanut juttuja tehtyä, mutten ollenkaan siihen tahtiin kuin toivoisin. Uusimman Tales of Symphonia -jakson käännös sentään etenee hienosti, vaikka hitaanpuoleista hommaahan tuo on ollut. Jakso oli muutenkin kerrassaan mahtava, aiheutti melkoista emotionaalista myrskyä ainakin meikäläisessä. Toivottavasti saan pian käännöksen julkaisukuntoon, niin muutkin pääsevät tekstityksillä katsomaan tätä vuoden hulppeinta jaksoa (okei, mielipiteeni on puolueellinen).

Olen ollut aktiivisesti mukana useilla foorumeilla viime aikoina, ja perustinpa vastikään ihan oman foorumiropenkin. Kyseessä on FIM RPG, My Little Pony: Friendship Is Magic -aiheinen tapaus. Ei varmaan inspaa kovin monia, mutta toivon mukaan jäseniä kuitenkin kertyisi. Tähän mennessä liittyneet ovat ainakin olleet hurjan mukavia ja ystävällisiä. Lisäksi liityin juuri Pokemon Unknown -nimiseen roolipeliin, joka pienestä koostaan huolimatta on varsin laadukas ja heti alusta alkaen hauska. Suosittelen kaikkia blogiini eksyneitä ja foorumiropeista kiinnostuneita tsekkaamaan nämä. :>

Mitäs tässä muuta. Elämäni pyörii nykyisin siis paljolti töiden ja foorumiropeilun välillä. Tietysti kissat ovat yhtä lailla aktiivisesti mukana aiheuttamassa päänvaivaa, eikä keräilyäkään sovi unohtaa! Viime aikoina on hyllyyn ilmestynyt aivan liikaa Puella Magi Madoka Magica -krääsää. Hieno sarja, joten päätin kerätä figuja parista hahmosta. :D

Muttajoo, tuskinpa tässä sen suurempia. Roll kuittaa. Nähdään taas joskus... puolen vuoden päästä... tai jotain.