Minun ei pitäisi pestä hiuksiani iltaysin jälkeen, kun niillä menee aina vähintään kaksi tuntia kuivumiseen. Ei, en omista hiustenkuivainta enkä edes tahdo. Tässäpä voikin sitten ajan kuluksi naputella. Ottaa kyllä aivoon, kun väsyttää jo niin perhanasti, että voisi vain kaatua sänkyyn ja nukahtaa.

Työharjoittelujaksoni kaksi ensimmäistä viikkoa olivat tosi raskaat, vaikkeivät olleet edes täysiä viikkoja pääsiäisloman ansiosta. Olen siis harjoittelussa seurakunnan päivä- ja iltapäiväkerhoissa. Ihan lystiä muuten, mutta kun en omalta paikkakunnaltani saanut töitä, piti mennä toiseksi lähimmälle, joka on 40km päässä. Omaa ajokorttiahan en omista köyhyyteni takia, jotenka joudun turvautumaan tyhmiin linja-autoihin, joiden aikataulujen takia joudun heräämään tosi aikaisin ja pääsen vasta myöhäisellä kotiin. Yyh.

Oli muuten hienoa huomata pari päivää sitten, että Tales of Symphonia OVA:n Tethe'alla-osan ensimmäinen jakso oli ilmestynyt. En kauheasti seuraa animeuutisia, joten minulle tulee aina tällaisia ylläreitä. Ehdinkin odotella tuota jo yli kaksi vuotta (joulukuusta 2007). Jakso oli hurjan jännittävä, visuaalisesti uskomattoman kaunis ja soundtrack oli edellisosan tapaan huippulaatua. En ehkä ole aivan puolueeton arvostelija, rakastanhan kyseistä Gamecube-peliäkin aivan mahdottomasti, hahmoista puhumattakaan (sama se vaikka ovat osittain hieman kliseisiä - osaavat silti yllättää välillä). Musiikista sen verran, että sarja sai uudet alku- ja lopputunnarit. Pidin vanhoista, mutta nämä uudet yltävät kyllä melkein yhtä korkealle. Varsinkin lopputunnarin olen katsonut/kuunnellut jo kovin moneen otteeseen. Kaunis on.

- Vaikka todennäköisesti jatkossakin hölisen suosikkipiirretyistäni ja -peleistäni, yritän olla spoilaamatta mitään mahdollisten lukijoiden varalta~ -

Katsottuani tuon jakson minulle tuli kova hinku pelata vanhaa kunnon peliäkin. Valitettavasti aika ei millään riitä tällä hetkellä, joten ehtinen vasta kesälomalla, joka muuten alkaa reilun kolmen viikon päästä! Heti työharjoitteluni jälkeen. Silloin aion pelata alusta loppuun Symphonian lisäksi myös Ookamin ja Breath of Fire kolmosen... Ehkä myös Grandian. BoF3 ja Grandia ovat kestosuosikkejani jo ala-asteajoilta, ja niiden pariin jaksan palata aina uudelleen ja uudelleen. Symphonia ja Ookami ovat hieman uudempia tuttavuuksia, mutta aivan yhtä hienoja tekeleitä.

Menipä tämä suosikkipelien ihkuttamiseksi. Fiksuinta varmaan lopettaa tältä erää ja katsella vaikka videota. Kännykkäkin piippaa jotain, kuin merkkinä että nyt olisi aika lopetella. Jes.