En olekaan tainnut vielä mainita, että kirjoittelene tarinoita. Tai ainakin aina aion kirjoittaa, mutta yleensä ne jäävät vain suunnitteluasteelle. Harmi todellakin, sillä pisin ja vanhin projektini on jo kahdeksan vuotta vanha. Pari uudempaa ja parempaakin ovat jo muutaman vuoden ikäisiä. Aiheet heittelevät aikamatkailusta avaruusseikkailuparodiaan ja fantasiamaailmaan sijoittuvaan matkakertomukseen. Ei kai mitään kovin omaperäistä, mutta pidän silti noista kolmesta pääprojektistani oikein kovasti. Viimeksi mainittua ajattelin alkaa taas työstää tässä pian.

Originaalien tarinoiden lisäksi kirjoittelen fanitarinoita. Niissäkään en ole pitkälle pötkinyt, mutta jonkin verran on tullut kirjoiteltua Breath of Firesta, Grandiasta, Tales of Symphoniasta ja Detective Conanista. Varmaan muistakin, mutta nuo tulevat päällimmäisinä mieleen. BoF:sta olen aloittanut aivan uuden tarinan ("omaperäisesti" nimetty Breath of Fire VI:ksi) kun taas muut fanficit olen sijoittanut kunkin tarinan omaan maailmaan ja aikaan.

Pitäisi kyllä piirrellä kaikkia tarinoihin liittyvää, tulisi ainakin hieman lisää inspistä. Tai sitten värvään jonkun kuvittajaksi tarinoilleni, kun omat piirtäjänlahjani eivät ole enää samanlaiset kuin ennen.