Menin sitten paljastamaan supersalaisen blogini linkin jonnekin. No samapa tuo, tuskin lukijamäärä muuttuu nollasta miksikään. C:

En ole muuten tainnut kertoa uudesta kissanpennustani. Sain sen jo elokuun loppupuolella. Nikita, tai Niki, on pikkuisen poikani nimi. Nyt täällä majailee siis meikäläisen ja kämppiksen lisäksi kolme kissaa. Pidot senkun paranee.

Viimeinen vuoteni lastenohjaajalinjalla on alkanut hyvin. Parhaillaan on menossa linjan vihoviimeinen työharjoittelu, liittyen erityislapsiin. Työpaikkani on eräs pikkuinen kyläkoulu, ja toimin lähinnä neljännellä luokalla erään kuulovammaisen pojan avustajana. Rakastan kyseistä koulua, sen oppilaita ja opettajia tosi paljon! Surettaa, kun jäljellä on enää vain puolitoista viikkoa, enkä sitten näe lapsia enää varmaan ikinä... Toki voisin käydä joskus moikkaamassa, mutta rahatilanne tuskin sallii sitä usein. Koulu on nimittäin niin kaukana asuinpaikastani, että minun pitäisi mennä linja-autolla.

Whatever, kyllä se siitä vielä! Ainahan minä olen päässyt yli työharjoittelujen loppumisista. Nyt iloisempiin asioihin. Pokemon Black & White on loistava! Itselläni on japsiversio Blackistä, enkä millään malta odottaa enkkujulkaisua~ Uusissa pokemoneissa on paljon kummajaisia, mutta myös tosi hienoja yksilöitä. Oma suosikkini on yorterrien kehityskaari, erityisesti harderria on loistava. Se muistuttaa minua kuolleista silkkiterriereistäni. Blackiä pelailtuani, olenkin saanut taas koirakuumeen, haha.

Lopetetaanpas tämä läpätys suloisella kuvalla aiemmin mainitsemastani Niki-poitsusta:

1288522925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e